Musik, konst, odling och Sarek!

Mattes liv består av musik och i princip all sorts konst. Därtill kommer naturupplevelser av olika slag. 2009 tog han och en kompis en vandring i Sarek. Sarek besöktes ännu en gång 2011 då i sällskap med ytterligare en kompis.

Resor är något som ger en extra krydda i livet! Förutom Sveriges avlånga land har Matte även besökt Kroatien och USA.

Men musiken och skapandet är mycket viktigt för honom. Det hoppas jag han kommer att berättar om! Karamellen för Kvällen är ett av projekten.

När han pratar om banden och bandmedlemmarna ser han väldigt glad och nöjd ut! 

Lägenheten är full av syntar, gitarrer, trummor och allehanda musikprylar. Det är viktigare än mat i kylskåpet tror hans mamma ibland.

Matte bodde under några år strax utanför Stockholm. Men 2013 kom han tillbaka till Eskilstuna. Lägenheten är utrustad med balkong. Det intresse som kommit till på senare år är att odla. Där finns blommor och kryddväxter, grönsaker av olika slag. Intresset växer - mån tro om det är gammelfarfar Verners gener som gör sig gällande? Han var nämligen trädgårdsmästare.

Det senaste projektet är Karlsson och Klint. Här är ett exempel på en låt som de gjort. Mp3!

Den här sidan är skapad den 24 augusti 2009, uppdaterad i april 2013, och är alltså under fortfarande uppbyggnad! Texten här är skriven av Mattes mamma. Så tro inte att jag har skrivit det....

Sidan är senast uppdaterad:3 mars 2015

Mathias Karlsson © 2009 • Privacy Policy • Terms of Use: Please mail and ask first.