Fotboll, familj och Fiffi

Numera är det mest Fotboll i Mattes huvud. Ja, förutom det att familjen bestående av Marica, hennes dotter Minya och lillkatten Fiffi har tagit ett större utrymme.
Mattes liv bestod av musik och i princip all sorts konst. Därtill kommer naturupplevelser av olika slag. 2009 tog han och en kompis en vandring i Sarek. Sarek besöktes ännu en gång 2011 då i sällskap med ytterligare en kompis.

Resor är något som ger en extra krydda i livet! Förutom Sveriges avlånga land har Matte även besökt Kroatien och USA.

Men musiken och skapandet är mycket viktigt för honom. Det hoppas jag han kommer att berättar om! Karamellen för Kvällen är ett av projekten.

Ett av projekten var Karlsson och Klint. Här är ett exempel på en låt som de gjort. Mp3!

Lägenheten är full av syntar, gitarrer, trummor och allehanda musikprylar. Det är viktigare än mat i kylskåpet tror hans mamma ibland.

När han pratar om banden och bandmedlemmarna ser han väldigt glad och nöjd ut! 

Matte bodde under några år strax utanför Stockholm. Men 2013 kom han tillbaka till Eskilstuna. Lägenheten är utrustad med balkong. Det intresse som kommit till på senare år är att odla. Där finns blommor och kryddväxter, grönsaker av olika slag. Intresset växer - mån tro om det är gammelfarfar Verners gener som gör sig gällande? Han var nämligen trädgårdsmästare.

Den här sidan är skapad den 24 augusti 2009, uppdaterad i april 2013, uppdaterad igen i augusti 2019 och är alltså under fortfarande uppbyggnad! Texten här är skriven av Mattes mamma. Så tro inte att jag har skrivit det som står på sidan....

Sidan är senast uppdaterad: 6 augusti 2019

Mathias Carlsson © 2009 • Privacy Policy • Terms of Use: Please mail and ask first.